Newsroom, TV, TV & Film

Το Hack/Slash Ετοιμάζεται Για Την TV

Αν και προοριζόταν εδώ και χρόνια για ταινία, τελικά το HACK/SLASH του Tim Seeley, ετοιμάζεται για τη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με το Heat Vision, την παραγωγή αναλαμβάνει το νέο τηλεοπτικό τμήμα της Relativity Media, ο Skip Woods (SWORDFISH, HITMAN) θα αναλάβει χρέη σεναριογράφου και executive producer, ενώ ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί το ονόματα των ηθοποιών.

Η σειρά comics HACK/SLASΗ των Tim Seeley και Stefano Caselli, διηγείται την ιστορία της Cassie Hack, της μοναδικής επιζήσασας μιας σφαγής, η οποία ταξιδεύει ανά τη χώρα, ξεπαστρεύοντας τους δολοφόνους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι παραγωγοί επιδιώκουν η ατμόσφαιρα της σειράς να μοιάζει με εκείνη του THE WALKING DEAD.

 

 

author-avatar

About Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου

Διαβάζω comics από το 1981. Γράφω για τα comics από το 1996. Γράφω comics από το 2007. Ενίοτε μεταφράζω comics, επιμελούμαι εκδόσεις comics, και συχνά κουβαλάω comics σε διανομές.